Over ons

De familie Wassenburg is begonnen metGeschiedenis een slijterij. Er werd heel wat drank verkocht en bezorgd maar door de opkomst van de supermarkten kwam er flinke concurrentie bij. Toen besloten ze in 1979 om de zaak, die Vinopoort heette, om te toveren in Snackcenter Wassenburg. Een gedurfde, maar goede keuze, zo blijkt achteraf.

In de jaren die volgden gingen de ontwikkelingen gewoon door. De zoon van Wassenburg kwam met zijn vrouw in de zaak en namen het stokje over. Zij sloten zich aan bij de formule van Smulwereld.

Een aantal jaren later werd de keuze gemaakt om over te stappen naar Food Planet. In deze tijd werden de eerste nominaties voor de cafetaria top 100 uitgedeeld en vanaf dag 1 zat Food planet Wassenburg bij de beste 100! Daarnaast wordt onze Plaza 2 keer per jaar de cafetaria onderworpen aan een grondige hygiƫne inspectie door een onafhankelijk bureau. De scores liegen er niet om en zijn altijd tiptop in orde. Dit heeft zelfs geresulteerd in de titel: "Food Planet van het jaar"!

Na de samensmelting van Food Planet en Plaza, is de huisstijl weer veranderd in wat het tot heden nog steeds is. De familie Wassenburg heeft het stokje nu overgedragen aan Mark en Ilse Coppes. Zij zijn sinds 2009 de nieuwe eigenaren van dit prachtige bedrijf. Elk jaar slagen zij er ook weer in, om met een geweldig team, de top 100 van beste cafetaria's te bestijgen. In 2011 zat er zelfs een nominatie voor beste leerbedrijf van Nederland bij!